Retourvoorwaarden

Het kan gebeuren dat het product niet is wat je ervan had verwacht. Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Hoewel je ons geen reden verschuldigd bent horen we graag de retourreden om onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

Retourneren

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dien je binnen 14 dagen een mail te sturen naar info@www.vlex-test.nl en zal het product met alle geleverde toebehoren, ongebruikt en ongewassen en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden.

Uitzonderingen retourneren

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet retour worden gestuurd. Is er onverhoopt een reden dat je niet tevreden bent, kom in contact met ons. Je kunt ons mailen, bellen, het contactformulier invullen of een WhatsApp sturen. We proberen altijd gezamenlijk naar een oplossing te zoeken.

Kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending

Als klant draagt je zelf de kosten voor de retourzending. Deze kosten bedragen circa €7,65 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Het product dient ongebruikt, ongewassen, voorzien van alle labels en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakkingen geretourneerd te worden.
Onvoldoende gefrankeerde pakketten of beschadigde artikelen worden verrekend.
Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.

Ruilen

Mocht je het product willen ruilen, dan verzoeken wij binnen 14 dagen een mail sturen met dit verzoek. Vervolgens kunt je het pakket op eigen kosten in de originele verpakking retourneren. Als je artikelen via de webwinkel wilt ruilen, volgt je de retourprocedure: Stuur de artikelen naar ons terug en plaatst een nieuwe bestelling.

Terugbetaling

  • Na ontvangst van de retour, mits in goede orde ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen terug.
  • Indien je een deel van de bestelling retour stuurt, ontvang je het aankoopbedrag van de retour gestuurde artikelen, exclusief de verzendkosten.
  • Indien een bestelling retour komt omdat deze niet is afgehaald bij een PostNL afhaallocatie, crediteren we het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten minus €5,95 retourkosten.

Retourzendingen kunnen verstuurd worden naar het volgende adres:
NeoNurses
Cruquiuszoom 51
2142 EW Cruquius

Download hier het herroepingsformulier